Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Continental Kitcar Show

  • Willy

    Op 5 & augustus 2006 is er de 2e Continental Kitcar Show in Zandhoven.

    De enige echte kitcar show op het Europese vasteland.

    Meer info op: www.kitcar.be

    Willy

  • Willy

    Bedankt aan alle bezoekers en standhouders voor het slagen van de 2e Continental Kitcar Show.

    Na een hele week regenen was het zaterdag op een paar buien na droog maar op zondag konden we rekenen op de volle medewerking van de zon.

    Als we vergelijken met de eerste editie van de Continental Kitcar Show waren er dit jaar wat minder bezoekers. Daar gaan we voor de volgende Show in 2007 hard aan werken om dit weer op te drijven.

    Bij een rondvraag bij de bezoekers vond men het blijkbaar toch gezelliger in een grote tent en buiten al de bezoekers met kitcars in de directe nabijheid. Ook meerdere standhouders waren van dezelfde mening.

    Daar we in de eerste plaats de bezoeker en de eigenaar van een kitcar tevreden willen stellen menen we dat de standhouders zich hieraan moeten aanpassen, dus op 4 & 5 augustus 2007 weer naar het grote grasveld zoals het voorgaande jaar.

    Heb je verdere suggesties of opmerkingen, we zien ze graag tegemoet en we houden er zeker rekening mee om een geslaagde show en meeting te verwezenlijken.

    Het Kitcar.be team.